KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Стационарът във Ветеринарен център УЛТРАВЕТ се състои от два ``блока” - операционен и за интензивна терапия.

В първия са пациенти, които биват подготвяни за планирана или спешна оперативна интервенция, както и продължаващите следоперативно лечение.
В интензивното отделение са животни, чието състояние налага непрекъснато медицинско наблюдение.
Модерното медицинско оборудване и наблюдението на персонала, осигуряват успешното лечение на живото застрашаващи състояния като тежки проблеми със сърдечно-съдовата и дихателната система, бъбреците, нервната система, тежки наранявания, големи кръвозагуби и много други.

Ние разбираме, че нашите пациенти за стопаните си са членове на семейството, като повечето от тях никога не са се отделяли от собствениците си за дълго време, така че понякога е трудно да се приеме хоспитализация на животното.

Когато лекарят предлага да приеме пациента в стационара той смята, че болестта представлява голяма опасност за животното, а стреса от хоспитализацията е незначителен в сравнение с риска за здравето му.
Има редица заболявания, при които лечението е невъзможно или изключително трудно в домашни условия или амбулаторно.

Стационар - Ветеринарна клиника УЛТРАВЕТ гр. Варна

Решението за прием на пациента в стационара се взема от лекаря и собственика на животното, при обсъждане на плюсовете и минусите.

Лекуващият лекар уведомява собственика за сериозността на състоянието на пациента, предполагаемата диагноза, изследванията, които са необходими за по-нататъшната диагностика и разходите за услугите и цялостното лечение.

В помещението на стационара животните са в отделни клетки, при нужда допълнително отоплявани с инфрачервени лампи.
Разполагаме с всички необходими удобства – тоалетни, купички, постелки, каишки, но вие може да донесе от дома за вашия домашен любимец легло или други лични вещи, като играчки.

Ние можем да предложим на нашите пациенти сухи и консервирани храни, които са в продажба във ветеринарния ни магазин. В този случай разходите за храна, ще бъдат включени към цената за болничното лечение.

Стационарът във Ветеринарен център УЛТРАВЕТ е интензивно отделение, така че постоянното пребиваване на собственика в него е забранено, а времето за посещения е строго ограничено.

Моля, попитайте лекаря за посещение.

Ако имате въпроси, свържете се с нашите ветеринарни лекари – Ветеринарен център УЛТРАВЕТ – тел. 052/ 63 55 05. Винаги сме готови да помогнем!