Посещения у дома от ветеринарен лекат от УЛТРАВЕТ гр. Варна

Ветеринарен лекар от „УЛТРАВЕТ” може да ви посети у дома, ако не можете да транспортирате домашното животно до клиниката или предпочитате то да бъде лекувано в домашни условия.

„УЛТРАВЕТ” предоставя услугата спешна ветеринарна помощ за домашни любимци у дома, но моля имайте предвид, че има редица заболявания и случаи, в които адекватна ветеринарномедицинска помощ може да бъде оказана само в клиниката.

домашни посещения от ветеринарен лекар от УЛТРАВЕТ гр. Варна

Посещения у дома на ветеринарен лекар

За посещения на домашен адрес може да ни се обаждате на телефон 052/ 63 55 05 в рамките на работното време: от Понеделник до Петък от 9 до 20 часа, а в Събота от 10 до 19 часа.

Ако на животното вече е поставена диагноза и е предписано лечение, можете да се обадите да ви посетим у дома за необходимите манипулации и така ще спестите време, за да не пътувате до клиниката всеки ден.

В домашни условия може да се извършат ваксинации и обезпаразитяване, да се обработват рани, да се направи превръзка, да бъде оказана помощ при раждане и др.

Моля консултирайте се с нас на телефон: 052/ 63 55 05 за всеки конкретен случай, защото е възможно лечението, от което се нуждае вашия любимец да не може да се проведе в домашни условия!

Цената за посещение на ветеринарния лекар и прегледа на животното във вашия дом е 20 лева (в рамките на гр. Варна).
Допълнително се заплаща стойността на вложените консумативи и лекарства.

Извън обявеното работно време и официални празници цените се удвояват.

За да видите ценоразписа на Ветеринарен център „УЛТРАВЕТ”, моля кликнете тук.